Haber

Ünlü Model Wanda, Meksikalı Kaleci Ochoa’ya Dünya Kupası’nı Kazanması İçin Enteresan Bir Teklifte Bulundu!

Ünlü model Wanda Espinosa, Meksika’nın efsanevi kalecisi Guillermo Ochoa’ya Dünya Kupası maçlarını kazanması kuralıyla onunla unutmayacağı bir gece geçirmeyi teklif ettiğini açıkladı. Ayrıntılar için sizleri şöyle alalım…?

Kaynak: https://www.thesun.co.uk/sport/203327…

Meksikalı efsanevi kaleci Guillermo Ochoa’yı hepiniz duymuşsunuzdur…

Heyecanın doruklarda olduğu Dünya Kupası’nda Meksika ulusal grubunun kaleciliğini yapan Ochoa’ya geçtiğimiz günlerde farklı bir teklif geldi.

Şimdilerde yetişkin içerikleri üreten eski bir dövme sanatkarı Wanda Espinosa, turnuva öncesinde kaleciye enteresan bir teklifte bulundu.

Sosyal medyada 1.1 milyon takipçisi olan Wanda, kaleciyle görüşmeyi teklif ederek ona unutamayacağı bir gece yaşatmak istediğini açıkladı.

Meksika, 1986 yılından beri Dünya Kupası’nda çeyrek finale çıkamadığından Wanda’ya Ochoa’yı turnuva öncesinde nasıl motive edebileceği soruldu.

Başka bir yetişkin içerik üreticisi olan Daniella Chávez ve Jessica Sodi, Ochoa’nın kadro arkadaşları Hirving Lozano ve Álvaro Fidalgo’ya kendi sayfalarında fiyatsız abonelik sunarak onları motive etmeye çalışmıştı.

Ancak Wanda, kaleciyle yüz yüze görüşmeyi teklif ederek bir adım daha ileri gitti.

“Dünya şampiyonu olursak o gece seni öyle mutlu edeceğim ki şampiyonluğu bile unutacaksın.”

Wanda sayesinde Katar’da ihtiyaç duyduğu tüm motivasyona sahip olan Ochoa, Meksika’nın Polonya ile 0-0 berabere kaldığı açılış maçında Robert Lewandowski’nin penaltısını kurtararak şahane bir başlangıç yaptı.

Siz bu mevzu hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Polatlı Evden Eve Nakliyat
Tadilat, temizlik, kurye,Uydu Servisi,Tv tamiri Ve aradığın daha fazla hizmet için fırsatları kaçırma!
Başa dön tuşu