Haber

İbrahima Yattara 1924 Yeniköy ile Anlaştı ve Futbola Döndü

İstanbul 1. Amatör Lig gruplarından Yeniköy 1924 ile sözleşme imzalayan eski Trabzonsporlu İbrahima Yattara, yeniden futbola döndü.

FUTBOL’A DÖNÜŞ

Ibrahima Yattara profesyonel futbol kariyerini 2015 yazında Belçika’nın La Louvière Center takımında noktaladı. Ancak Yattara ilginç kararlar alarak amatör takımlarda bir yıllık sözleşmelerle futbola geri döndü.

AMATÖR LİGDE MAÇA ÇIKACAK

Ajanspor’da yer alan habere göre, İstanbul 1. Amatör Lig ekiplerinden Yeniköy 1924 ile anlaşan futbolcu, futbola dönüşüyle ​​dikkatleri üzerine çekti. Yeniköy 1924, bir transfer daha duyuran transfer duyurusunda İbrahima Yattara’ya da takımın kırmızı mayosunu giydirdi.

3. KEZ YEŞİL ALANLAR

Yeniköy 1924 ile anlaşan İbrahim Yattara, bu transferle üçüncü kez futbola döndü. Bu tercihleriyle sahadaki futbol açlığını gideren ve zaman zaman medyada manşetlere çıkan Yattara’yı bu sezon da yeşil sahalarda izleyeceğiz.

KARİYER

Kariyerinde San Garedi, Athlético de Coléah, Trabzonspor, Al Shabab, Mersin Exercise Yurdu, La Louviere takımlarında forma giydi. Toplam 328 maça çıkan Yattara, 51 gol atıp 90 asist yaptı.

haber-palandoken.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Polatlı Evden Eve Nakliyat
Tadilat, temizlik, kurye,Uydu Servisi,Tv tamiri Ve aradığın daha fazla hizmet için fırsatları kaçırma!
Başa dön tuşu